Kontakt osLæs side
Brugforkursus_272x115.png
Vejledning_272x55.png
tilbage til forsiden

Greve-skolen flytter til Roskilde og Køge i 2015

I første del af 2015 lukker vores skole i Greve. Vi opretter i stedet for skoler i hhv. Køge og Roskilde. Dvs. at nye ansøgere skal søge i Roskilde eller Køge fra 2015. Ikke i Greve. Der kommer snart ansøgningsskemaer til de to nye afdelinger.

Vi vil løbende informere om nyt i forhold til fraflytningen. Og vi melder de konkrete datoer for flytningen ud, lige så snart vi har dem.

Køge-skolen
I Køge flytter vi ind i Campus Køge sammen med flere andre uddannelsesinstitutioner ved Lyngvejen. 

Det bliver spændende at få en skole i det nye campus-miljø, hvor vi i samarbejder under overskriften: Forener uddannelse, innovation og erhverv.

Du kan læse mere om Campus Køge her

Roskilde-skolen
Vi ved, vi flytter til Roskilde, og vi er ved at få de sidste detaljer på plads omkring placeringen. Vi glæder os til at blive en del af uddannelsestilbuddet i Roskilde.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GREVE - HER ER VI LIGE NU

Rådhusholmen 3
2670 Greve
Kontakt os

Se adressen på et kort

Skolen i Greve ligger ved siden af gymnasiet og Greve station.

Vi optager følgende uddannelser:

Der er cirka 50 ansatte på skolen.

Lærerne er organiseret i fire lærerteams med ca. 7-10 lærere i hvert team. Lærerkollegiet er bredt sammensat af følgende faggrupper: folkeskolelærere, sygeplejersker, ergo-  og fysioterapeuter, proffesionsbachelorer i ernæring og sundhed , cand.mag.´er og pædagoger.

Eleverne har mulighed for at vælge et elevråd, der er sammensat af 1 elev fra hver klasse. Elevrådet har til opgave at varetage elevernes uddannelsesmæssige interesser i forhold til skolens leder og Uddannelsesrådet. 

 

Ansøgningsfrister, ansøgningskemaer osv? Klik til forside og find info ved at klikke på uddannelserne
 
webdesign: synergi reklamebureau og webbureau