BEsøg SOSU Sjælland.dk
WP_20140325_012.jpg

Om ZBC's Center for Velfærdsteknologi

Med vort Center for Velfærdsteknologi ønsker ZBC at uddanne kompetente medarbejdere til pleje- og omsorgssektoren i relation til velfærdsteknologiske hjælpemidler. Det ligger os stærkt på sinde, at kunne tilbyde elever og kursister relevante teknologier og hjælpemidler både til inspiration og information og ikke mindst til selv at "røre/gøre".

ZBC's Center for Velfærdsteknologi er stedet, hvor elever, kursister og medarbejdere inden for SOSU- og den pædagogiske sektor, bliver klædt på til velfærdsteknologiske udfordringer.

Vi ønsker med vort Center for Velfærdsteknologi at være med til, at elever, kursister og medarbejdere bliver kvalificerede brugere og rådgivere af velfærdsteknologiske hjælpemidler; teknologiske hjælpemidler, som de i udstrakt grad enten bliver slutbrugere af, eller som de skal rådgive og vejlede borgere og patienter i at bruge.

At klæde SOSU’er og PA’er på i relation til velfærdsteknologiske hjælpemidler er et helt essentielt led i enhver implementeringsstrategi, og implementeringsdelen er jo værdiskabelsens hjerte. Altså dét, der reelt giver mulighed for at skabe værdi ved brug af velfærdsteknologiske hjælpemidler; både for borgere, patienter og de medarbejdere, der anvender de teknologiske hjælpemidler.

ZBC udvikler både generelt inspirations- og undervisningsmateriale samt undervisningsmateriale til de specifikke velfærdsteknologiske hjælpemidler.

Centret er fysisk placeret i vores afdeling i Ringsted, på Selandia Park 8, 4100 Ringsted, og bruges også af vores afdelinger i Næstved, Køge, Slagelse, Roskilde og Holbæk, Haslev og Vordingborg.

Se billedkataloget med vore velfærdsteknologiske hjælpemidler her!