Kontakt osLæs side
Brugforkursus_272x115.png
Vejledning_272x55.png
tilbage til forsiden
<- Tilbage til nyhedsoversigt

SOSU Sjælland stiller op til Danmarksmesterskaberne

Sabrina Holm Andersen (19 år) og Kristina Skou Hansen (24 år) fra SOSU Sjællands afdeling i Næstved er dette års repræsentanter fra Region Sjælland til SOSU Skills Danmarksmesterskaberne i Århus fra den 24. - 26. januar. Her stiller de op mod de regionsmestrene fra landets fire andre regioner. 

Hvad er SOSU Skills
SOSU Skills er en konkurrence for social- og sundhedsassistentelever, hvor de dyster i deres faglighed. Selve konkurrencen foregår som et rollespil, hvor hold bestående af to social- og sundhedsassistentelever sammen løser opgaver, der minder meget om den type helhedsorienterede opgaver, de er vant til at få stillet. Roller som borgere, patienter og pårørende varetages af skuespillere. Om efteråret bliver der afholdt regionsmesterskaber mellem regionernes SOSU skoler, og i januar står slaget så om titlen som Danmarksmestre.

Hård træning
Sabrina og Kristina er gået i træning frem mod konkurrencen i Århus. Sammen med deres undervisere øver de alle de faglige kompetencer, de kan forestille sig at skulle vise på scenen. Og underviserne lægger gerne krop til. På billederne herunder kan du se et par billeder fra "træningslejren" i Næstved.

Kristina (tv) og Sabrina (th) forbereder
et løft i en lift
Og det gik selvfølgelig lige efter bogen. "Borgeren"
Nini (underviser) i lift er
meget tilfreds. 

Du kan læse mere om, da Sabrina og Kristina vandt de regionale mesterskaber her. Og du kan se endnu flere billeder fra regionsmesterskabet her.

 

FAKTA
Konkurrencen er en del af et landsdækkende mesterskab, hvor elever fra alle erhvervsuddannelser dyster i deres fag. Dvs. også f.eks. murere, slagtere, frisører osv. Danmarksmesterskabet – Skills Denmark - finder sted i januar i Århus. Se mere om Skills Denmark her: www.skillsdenmark.dk

Kontaktperson: Claus Jensen, clje@sosusj.dk

 

 
webdesign: synergi reklamebureau og webbureau