Kontakt osLæs side
Brugforkursus_272x115.png
Vejledning_272x55.png
tilbage til forsiden
<- Tilbage til nyhedsoversigt

Hvem blev regionsmestre i SOSU Skills?

Selvom det ikke blev til en sejr til SOSU Sjællands i år (2011), gjorde de to social- og sundhedsassistentelever fra afdelingen i Greve, Bolette og Karina, en helt utrolig flot indsats. Som direktør for SOSU Nykøbing F, Jeppe Poulsen, sagde, så var han fuld af beundring over det mod og den vilje, som alle deltagerne har, når de stiller op til sådan en stor konkurrence. Og som han fortsatte: "Det er jo ikke ligefrem konkurrence, man forbinder med vores fag. Det er sjældent man hører to SOSU-medarbejdere gå ud af et rum og sige "jeg var den bedste til at stikke Fru Jensen". Men det er sådan noget her, der giver vores fag mulighed for at vise, hvad vi kan".

 

 

 SOSU Sjællands to deltagere i aktion:
 Til venstre Bolette, til højre Karina.


Bolette og Karina var både lettede og stolte, da de havde været "på scenen". Til at hjælpe dem med at vise, hvad de kunne, spillede to amatørskuespillere formidabelt det opdigtede ældre par, Carl og Marie, som skulle have hjælp derhjemme.

De to assistentelever er selvfølgelig ærgelig over andenpladsen: "Vi er jo med for at vinde", som de smilende sagde. Men det har været en fantastisk oplevelse, som de beskriver som en kæmpe udfordring, der har givet dem mere selvsikkerhed og helt klart gjort dem dygtigere.

 

Der var en regn af gaver til både første
og andenpladsen. I lilla de to vindere fra
Nykøbing F skolen: Nina og Camilla.

 SOSU Sjælland siger stort tillykke til alle fire deltagere! Godt gået!

 
webdesign: synergi reklamebureau og webbureau