Kontakt osLæs side
Brugforkursus_272x115.png
Vejledning_272x55.png
tilbage til forsiden
<- Tilbage til nyhedsoversigt

Velkommen - Tjek vores nye hjemmeside og nye logo

SOSU Sjælland er en fusion mellem SOSU-skolerne i Greve, Næstved og Vestsjælland. Derfor har vi fået nyt logo og ny hjemmeside. Hjemmsiden er en udgave 1.0 - det vil sige, at vi stadig er i gang med at udvikle og finpudse.

Max et klik væk
Vi håber, du får glæde af hjemmesiden og finder det, du søger. Når vi har spurgt brugerne af de gamle hjemmesider, om hvad der var vigtigt, så har de bl.a. nævnt viden om uddannelserne og hurtig og nem adgang til ansøgningsskemaer. De ting har vi derfor placeret helt fremme på forsiden. Vores ambition har været, at de mest centrale informationer for hjemmesidens målgruppe - potentielle elever - max må være et klik væk.

Billeder siger mere end ord
Vi ønsker også at have mange billeder. Bl.a. nogle gode billeder af vores elever. Og her skal lyde en STOR TAK til de elever, vi har fået lov at fotografere på skolerne, og som bl.a. kan ses på forsiden. Lige nu er hjemmesiden som nævnt en version 1.0, og vi er stadig ved at fylde op med de rigtige billeder alle steder. Vi kommer også til at bruge mange videoklip, efterhånden som siden udvikler sig. Det er i hvert fald vores mål på den måde at gøre siden mere levende og spændende.

"Hemmelig Kassen"
Hjemmesiden er målrettet potentielle elever. Alle dem der er nysgerrige på, om en SOSU-uddannelse er noget for dem. Derfor ser forsiden ud som den gør - med uddannelserne i centrum. Medarbejdere i SOSU Sjælland, samarbejdspartnere og andre kan også finde andre relevante oplysninger, men de ligger længere nede på siden i den blok, som i arbejdsprocessen fik kælenavnet "Hemmelig Kassen". En kasse, der er gemt lidt væk med information af mere formel karakter. Du finder den nederst på siderne.

LOGO - lidt blødt, lidt kantet
Udgangspunktet for det nye logodesign har været at skabe et logo, der fremstår "blødt" og "kantet" på samme tid. Det er bygget op af tre elementer:

  1. SOSU, delt i to for at skabe en stærk synlig og visuel effekt
  2. Sjælland er også delt i to for at binde SOSU sammen med Sjælland - og det skaber samtidig fokus på ordet SJÆL, som vi mener passer rigtigt godt til skolen og uddannelserne
  3. Den legende streg, der binder hele logoet sammen. Den legende streg vil du kunne finde andre steder også. Fx som baggrund på nogle af vores billeder

God fornøjelse på vores nye hjemmeside! Vi er glade for, du besøger os.

 
webdesign: synergi reklamebureau og webbureau