Kontakt osLæs side
Brugforkursus_272x115.png
Vejledning_272x55.png
tilbage til forsiden
<- Tilbage til nyhedsoversigt

Kan man konkurrere i SOSU-fag?

Kokkeelever gør det, mekanikerelever gør det, men kan man konkurrere om at være den bedste social- og sundhedsassistentelev? Svaret er ja, og igen i går deltager SOSU Sjælland i regionsmesterskaberne i SOSU Skills, og vi håber at kunne gentage succesen fra sidste år og gå hjem med guld om halsen.

I år stiller vi op med to hold. Et fravores afdelingen i Næstved og et fra afdelingen i Greve. Holdene har forberedt sig sammen med deres trænere Anne Demant (underviser på afdeling Næstved) og Birgitte Kamby (underviser i Greve). Dysten står igen i år mod Region Sjællands anden SOSU Skole: SOSU SNykøbing F. Arrangementet foregå på skolen i Nykøbing Falster den 13. oktober 2011 fra kl. 09.30 og 15.00.

Til at hjælpe sig med at vise, hvad de kan, får social- og sundhedseleverne hjælp fra skuespillere. Sammen viser de realistiske situationer fra hverdagen som social- og sundhedsassistent.

Vinderholdet går videre til Danmarksmesterskabet for erhvervsuddannelser i januar 2012 i Odense Kongrescenter, hvor andre erhvervsskoleelever dyster inden for deres fag; tømre, kokke osv.

Desværre løb SOSU Sjælland ikke af med danmarkstitlen sidste år, men de to deltagere fra Næstved afdelingen - Bettina Kikkenborg og Sine Mette Larsen - havde en fantastik og udfordrende oplevelse.

Se indslag fra TV2 Øst fra sidste års regisonsmesterskab, der foregik på SOSU Sjællands afdeling i Næstved. Klik her

Vil du vide mere om mesterskaberne (Skills Denmark)? Så klik her

 
webdesign: synergi reklamebureau og webbureau