Kontakt osLæs side
Brugforkursus_272x115.png
Vejledning_272x55.png
tilbage til forsiden
<- Tilbage til nyhedsoversigt

SOSU Sjælland står klar på Velfærdens Innovationsdag

Sammen med SOSU-skolen i København/Nordsjælland (SOPU) har SOSU Sjælland en stand på Velfærdens Innovationsdag den 19. januar 2012 i Øksnehallen i København.

På vores stand 32 vil du kunne høre om forskellige konkrete projekter, som SOSU-skolerne har under en samlet overskrift - nemlig velfærdsinnovation. Du kan bl.a. høre om, hvordan SOSU Sjællands kursuscenter er i bevægelse mod også at kunne være "den mobile skole" ved at bruge mobile medier som en måde at både undervise på, men også som en mere effektiv måde at omsætte viden til praksis.

Som SOSU-skoler har vi naturligt nok en masse holdninger til nutidens og fremtidens velfærd. Vi ser også udviklingen, hvor der stilles krav til, at ledere og medarbejder på velfærdsområdet kan bidrage med nytænkning og omstilling. Der er brug for løsninger, der både er effektive, rummer høj kvalitet og inddrager borgerne/brugerne. Hvilke krav stiller det til os som dem, der skal levere undervisning inden for området? Det har vi selvfølgelig nogle bud på, men vi meget gerne i dialog med konferencedeltagerne om fremtidens velfærd den 19. januar på Velfærdens Innovationsdag.

På standen kan du dagen igennem møde og snakke med både ledere og medarbejdere fra vores to skoler og fra Københavns Kommune - og robotter!

Læs mere om Velfærdens Innovationsdag her

Kontaktperson fra SOSU Sjælland: Camilla Molin, carm@sosusj.dk

 

 
webdesign: synergi reklamebureau og webbureau