Om os
savner dig.jpg

Ledige stillinger

ZBC SOSU Sjælland er en stor skole med mange typer af jobs. Og der sker hele tiden noget. Du vil løbende kunne finde aktuelle jobopslag herunder. Tryk på det job, du ønsker at se mere om og send en ansøgning direkte via jobopslaget.

Ekstern underviser til vores Kursus og efteruddannelsesafdeling
Har du spørgsmål om job som ekstern underviser i vores Kursus og efteruddannelsesafdeling, kan du kontakte leder af Udvikling & Efteruddannelse Janne Bremholm.

Uopfordrede ansøgninger
Da vi altid slår ledige stillinger op, benytter vi ikke uopfordrede ansøgninger. Så hold øje med vores hjemmeside og søg direkte på et jobopslag.

Ledige stillinger

ZBC Velfærd, Holbæk afdeling, søger en sygeplejerske

Har du lyst til at være underviser, der med en positiv og engageret tilgang vil tage, og dele, ansvaret for diverse undervisnings- og udviklingsopgaver med øvrige kolleger. Klik her!

Uddannelsesleder til Teknisk Gymnasium, ZBC i Ringsted
Har du visionerne og lysten til sammen med rektor og en anden uddannelsesleder at stå i spidsen for et stort udviklingsorienteret erhvervsgymnasium? Så er dette job måske noget for dig. Klik her

ZBC søger studentermedhjælpere til opgaver inden for kommunikation og elevrekruttering 
Kan du formidle uddannelser til unge mennesker, så er dette job måske noget for dig? Klik her!

Dyrlæge søges til Danmarks Slagteriskole ZBC i Roskilde
Er du dyrlæge og har stor erfaring inden for kødkontrol, - og har lyst til at uddanne tilsynsteknikkere sammen med vores faglærer på industrislagteruddannelsen. Så se mere - klik her 

Uddannelsesleder søges til fødevareuddannelserne på ZBC, Roskilde
Du skal sammen med uddannelseschefen og lederteamet, bidrage til udviklingen af afdelingen, som et professionelt og toneangivende uddannelsessted. Læs mere - klik her

 

Censor.jpg Se mere
Censor

Vil du være censor hos os?

 

køge.jpg Se mere
Video om ZBC SOSU Sjælland

Vi har lavet en video fra vores afdeling i Køge. Se den som et eksempel på, hvordan det er at arbejde på en af vores afdelinger.

Mission_2.jpg (1) Se mere
Mission, vision, grundlag og strategier

Læs om ZBC SOSU Sjællands mission, vision, grundlag og strategier her