Nyheder 2014

SOSU Fodbold

September 2014: Af Jesper Sparholt - underviser i Næstved

Høj blå himmel, strålende sol, græsset er grønt, smilene er om mund, støvlerne er snøret, alle er klar til kamp og bolden triller....

ESCUP 2014
Vi er til erhvervsskolernes årlige fodboldturnering (ESCUP) på Næstved IF's fodboldbaner. Dvs. de indledende kampe, hvor der kæmpes om at komme til finalestævnet i Kolding den 8. oktober 2014. Lad det være sagt med det samme, vi kvalificerede os ikke til finalen, men vi spillede nogle fine kampe og havde det rigtig sjovt. Med lidt held i de afgørende situationer og lidt færre uheld og skader, var vi helt sikkert avanceret til Kolding.

Se billeder nederst i galleriet.

30 elever - piger og drenge
Vi stillede denne gang med tre hold. Eller ca. 30 elever fra skolen i Næstved....og de kom i et skønt mix fra grundforløbet, den pædagogiske assistent uddannelse og social- og sundhedsassistenten: 

  • et pigehold der stillede op i 'pigerækken'
  • et drengehold, der stillede  op i 'drengerækken'
  • et mixhold, der stillede op i 'drengerækken'

Pigeholdet kæmpede bravt og svedte for opgaven. Spillet bølgede frem og tilbage, men da dommeren fløjtede den afgørende kamp af, var vi nede med 1 enkelt pind.

Drengeholdet mødte meget kvalificeret og hård modstand. Nogle mente,  der var snyd med i spillet, men i sidste ende måtte vi erkende, at der var hold, der var bedre end os.

Mixholdet stillede som nævnt op i drengerækken, og det var lige et match i overkanten. Det gik egentlig meget godt, og vi var fint med, og det kunne modstanderne måske ikke rigtig kapere!? Det blev i hvert fald til et par hårde sammenstød, og lettere "rystede" spillede holdet turneringen færdig dog uden gevinst.

Vi er selvfølgelig klar igen til næste år, hvor vi ikke stiller op i mixrækken. 

Skolerne topbillede Se mere
Skolerne

Klik ind og find en skole nær dig.