BEsøg SOSU Sjælland.dk
Veronica og Kristine.jpg

Regionsmesterskab 2017

Den 26. oktober 2017 blev der afholdt Regionsmesterskab i SOSU Skills for Region Sjælland og Region Hovedstaden. Veronica Kann og Kristine Gardil løb med sejren i Region Sjælland over holdet
fra SOSU Nykøbing F.

Veronica og Kristine leverede en overbevisende præstation, og bagefter var det to særdeles glade vindere, der modtog blomster og hæder. - Det er så fedt, for vi bruger hinandens styrker, men vi har også arbejdet hårdt for det. I et par måneder har vi arbejdet sammen én dag hver uge. Men det er godt, for vi skal jo lære at samarbejde med mange mennesker fremover, siger Veronica Kann.

Hendes makker i den flotte præstation, Kristine Gardil, var naturligvis lige så begejstret. For samarbejde og hårdt arbejde, har været nøgleord for de to vindere. Det har været både specielt og udfordrende, men vi har suppleret hinanden godt. Det har betydet, at vi har udviklet os meget, både personligt og fagligt, siger Kristine Gardil.

Kristine er fra Holbæk og ansat i Region Sjælland og Veronica er fra Næstved afd. og ansat i Faxe kommune. 

Trænerne på holdet

De to undervisere for prisvinderne, havde også svært ved at få armene ned, efter den flotte præstation, der blev fulgt af mange fremmødte SOSU-fans. - Vi har to sindssygt stærke piger, der supplerer hinanden godt, og har hver deres force. Så nu er de klar til den næste udfordring, siger Kirsten Kure, der er underviser for Veronica.
- Der er ingen tvivl om at konkurrencen skærpes. Vi ved heldigvis lidt om hvad der kræves af Kristine og Veronica, så nu går vi efter guldet, lyder det fra Helle Dyval, der er underviser for Kristine.


Kristine (nr. 2 fra venstre) og Veronica, med trænerne, Kirsten (til venstre og Helle til højre)


De andre deltagere

Fra Region Hovedstaden, blev det holdet fra SOSU C. der gik videre fra Region Hovedstaden. Men prøv og hør - de gjorde det alle sammen helt fantastisk! Kæmpe tillykke til alle for de flotte præstationer!


Om mesterskabet

Til RM dyster unge SOSU-assistentelever om titlen som regionens bedste i deres fag. De stiller op to og to, og vinderholdet skal til Danmarksmesterskabet den 18. - 20. januar 2018 i Herning. I Region Sjælland er vi to konkurrerende skoler. Os og SOSU Nykøbing Falster.

Sidste år vandt Sascha Saunte Porsbo Pedersen og Katja Mai Rønne både Regionsmesterskabet og Danmarksmesterskabet.


Klik og se den case eleverne har forberedt sig på.