EUX Velfærd - Få to huer på
Huer1.jpeg

EUX Velfærd - Få to huer på

undefined

En EUX er for dig, der gerne vil give den en ekstra skalde med teorien. Uden at glemme praksis. Og stadig med hjertet på rette sted.

Med en EUX uddannelse bliver du både SOSU-assistent eller Pædagogisk assistent og student. Man kan sige Én uddannelse, to huer.

Du kan vælge at gå ud og arbejde bagefter eller søge ind på en lang videregående uddannelse som fx læge på samme vilkår som en "almindelig" student. Bare med lidt ekstra i bagagen. Nemlig en masse erfaring fra praksis.

LÆNGDE
En EUX uddannelse til SOSU-assistent og Pædagogisk assistent varer mellem 4 og 5 år. Inklusiv grundforløb. Det er ca. et år ekstra i forhold til en tilsvarende uddannelse uden EUX-delen. Altså uden fag på gymnasiets høje niveauer. Den ekstra tid er skoletid.

OPBYGNING
Du starter med grundforløb målrettet EUX. Og du skal minimum have et Grundforløb 2 med EUX for at kunne tage hele uddannelsen.

Men skal du starte på Grundforløb 1 eller 2? Kommer du direkte fra folkskolen skal du både tage Grundforløb 1 og 2. Ellers starter du direkte på et Grundforløb 2.

OBS: Tip din mobil for fuldt billede.

undefined

Grundforløbene foregår på skolen, men på hovedforløbene skifter du mellem at være på skole og i praktik.

Gruppebillede til spot.jpg Se mere
Har du brug for vejledning ?

Kan du ikke finde nok information på hjemmesiden, så er du velkommen til at kontakte en vejleder.

fisk.jpg Se mere
Bliv klar til Grundforløb 2 EUD/EUX

Har du en drøm om at tage en erhvervsuddannelse som SOSU, men opfylder du ikke kravene, er det her den rette vej for dig.